Начало > За нас


"SUMMERLY QUARTZ" от мисленето Industries Corporation за изграждане на висококачествена кварцова марка. Нашата фабрика, разположена в "Светът на камък" Shuitou, е една водеща и надеждна компания, специализирана в научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и услуги като един от съвременните големи изкуствени кварцови производствени предприятия, целящи да произвеждат Китай върхово качество изкуствен кварцов камък , С десет години опит в изкуствен камък бизнес, прилагането на модерен режим на управление и производство на висококачествени продукти в кварцовата индустрия, нашите основател създават собствена марка "SUMMERLY". Имаме силна продуктова научноизследователска и развойна дейност и независима иновационна способност, създавайки по-висока стойност за клиента.


Shunsen Industries Corporation , като нашата клон компания със същия собственик, има опит служители и професионалисти в изкуствен камък и международния бизнес област. В продължение на много години, Shunsen Industries Corporation стриктно прави научно управление и работа. С мотото "Първо качество, първи клиент", Шънсън получава добра репутация от клиенти по целия свят. Ние сме уверени да предложим най-добрите ни услуги за вас и да приветстваме запитването и да се опознаем повече.


Нашите предимства включват:

● Производствената база покрива площ от 20000 квадратни метра, с три международни модерни автоматични производствени линии кварцови камъни, има уникална формула на техниката. Ние проучваме и развиваме много серии, много дизайни и цветове и спецификации на висококачествен кварц. Нашата фабрика произвежда 1 милион квадратни метра висококачествен кварц годишно. Основните пазари са в Северна Америка, Южна Америка, Европа, Океания и други части на света.

● Като разполагаме със собствена лаборатория за научноизследователска и развойна дейност, продуктите са в крак с времето.

● е преминал ISO9001 и всички видове сертификати за инспекция, като: Сертификация за управление на околната среда, Сертификация за управление на качеството, CE, SGS и др.

● С професионален екип от първокласен тип, 10-годишен опит в международни бизнес операции, млад и пълен с страст, най-искрено обслужване и богат професионален опит, активно разширяваме вътрешните и международните пазари, и международните пазари.

● Договори за проекти както в страната, така и в чужбина, включително Xiamen International Tourism Passenger Terminal, включваха пълен набор от проекти за недвижими имоти, Колежът Ксиамен Джимей Ксинченг Ченгъй, Музеят за наука и технологии и Библиотеката и др.

С благодарни сърца оценяваме всички приятели, които ни помагат. През следващите 10 години ще ви донесем светло и чудесно бъдеще!